Sibiu 825: Premiera pe Youtube

Astăzi, 7 mai, ora 18:00 are loc premiera pe Youtube a filmului SIBIU 825 în regia lui Dumitru Budrala.

Atelier pentru liceeni – Primul meu film documentar

Astra Film Sibiu a deschis sesiunea de înscrieri pentru atelierul de film documentar pentru liceeni.

Redirecţionează 2% din impozitul pe venit pentru Fundația Astra Film

Redirecţionarea nu te costă nimic și faci un efort minim. Dacă nu alegi să redirecţionezi cei 2%, aceşti bani se duc la bugetul statului.

Program zilnic de film documentar pentru elevii și profesorii sibieni

Astra Film Junior Sibiu a avut un public record in 2018. Din 2019 elevii si profesorii sibieni sau cei care viziteaza in excursii scolare Sibiul au sansa de a viziona zilnic, de luni pana vineri, intre orele 13:00 – 16:00, pe marele ecran, filme de nonfictiune din editia Astra Film Junior 2018 sau editiile precedente.

Astra Film Festival 2018 stabilește un nou record

A 25-a ediție Astra Film Festival a atras cifre impresionante de participare, reafirmându-și statutul de cel mai popular festival de film documentar din Europa Centrală și de Est.

Premiile Astra Film Festival 2018

Juriile competițiilor au decis câștigătorii premiilor puse în joc dintr-un total de 55 de producții din 30 de țări, selecționate din peste 3.000 de filme înscrise din 93 de țări.

Ediția aniversară Astra Film Festival 2018 a început

A 25-a ediție a Festivalului Internațional Astra Film Sibiu s-a deschis oficial, la Sala Thalia, cu filmul Transalpina – Drumul Regilor al regizorului Dumitru Budrala.

Viitorul se întâmplă azi în proiecţii VR şi full-dome la Astra Film Festival, 2018

O selecţie de 28 de documentare imersive oferă audienţei Festivalului Internaţional Astra Film 2018 o incursiune inedită în viitor.

PROGRAMUL COMPLET AL ASTRA FILM FESTIVAL 2018

Ediția 2018 a Festivalului Internațional Astra Film Sibiu (15-21 octombrie) cuprinde peste 400 de evenimente cinematografice, care se vor desfășura timp de 7 zile în 9 spații special amenajate în centrul istoric al orașului.

DE ASTĂZI PUTEȚI ACHIZIȚIONA BILETE LA ASTRA FILM JUNIOR

Cea de-a zecea ediție a Astra Film Junior, festival independent de cinema și totodată program educațional destinat elevilor și liceenilor, va avea loc în acest în an în perioada 15-21 octombrie, la Sibiu.

ASTRA FILM FESTIVAL 2018 DEZVĂLUIE MEMBRII JURIULUI

Cea de-a 25-a ediție a Festivalului Internațional Astra Film Sibiu, care va avea loc între 15 și 21 octombrie, a dezvăluit numele personalităților din lumea filmului care vor alcătui juriile celor 5 secțiuni competiționale.

CINEMATOGRAFIA REALITĂȚII ROMÂNEȘTI ÎN 17 FILME DE NON-FICȚIUNE

Un total de 17 filme portretizeaza realitatea romaneasca a ultimelor decenii pe ecranul Festivalului International Astra Film Sibiu, intre 15 si 21 octombrie.

SECȚIUNILE COMPETIȚIONALE ȘI PROGRAMELE TEMATICE

Festivalul Internațional Astra Film își aniversează cea de-a 25-a ediție în 2018 cu un program de peste 100 de filme de non-ficțiune remarcabile...

ASTRA FILM FESTIVAL SIBIU ANUNȚĂ SELECȚIA OFICIALĂ PENTRU EDIȚIA 2018

Selecția oficială 2018 a Festivalului Internațional Astra Film, care are loc pentru a 25-a oară la Sibiu, între 15 și 21 octombrie, este disponibilă în secțiunea selecție.

VIBRAȚIA FLUIERULUI SUS, PE MUNTE

Filmul Vibrația fluierului, în regia lui Dumitru Budrala, a fost proiectat în avanpremieră sâmbătă, 4 august, în cadrul Festivalului ”Sus pe muntele din Jina”.

UNIUNEA CINEAȘTILOR ÎL PREMIAZĂ PE REGIZORUL DUMITRU BUDRALA

Regizorul Dumitru Budrala, directorul fondator al Astra Film Festival, a primit ieri Premiul de Excelență în cadrul Galei Premiilor Uniunii Cineaștior din România 2018.

LACRIMI LA ASTRA FILM CINEMA

Modul de viață londonez și percepția asupra vieții și a întemeierii unei familii pot să ridice întrebări existențiale și să nască îndoieli în mintea tinerilor emigranți în privința obiceiului din Bangladesh al căsătoriilor aranjate de părinți.

ASTRA FILM FESTIVAL CAUTĂ VOLUNTARI

Astra Film Festival, unul dintre cele mai importante festivaluri de film de nonficțiune din Europa se apropie. Vino să faci parte din echipa de organizare!

Piata Mare, Astra Film Festival

Dumitru Budrala, Michael Stewart, Astra Film Festival

Award Ceremony, Astra Film Festival

Dome, Astra Film Festival

Wedding of the Year, Thalia, Astra Film Festival

Emil Hurezeanu, Cristian Tudor Popescu, Astra Film Festival

Ally Derks, Astra Film Festival

Full Dome, Piata Mare, Astra Film Festival

Jurnal de România: Constanța, Astra Film Festival